Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Chokladformar | ||
| 175 g | Mörk Blockchoklad | |
| 20 st | Bakformar Papper | |
| Fyllning | ||
| 1 msk | Florsocker | |
| 50 g | Maränger | |
| 3 dl | Vispgrädde | |
| 300 g | Hallon | |
Tina hallon om de är frysta och smält chokladen i ett vattenbad. Ställ pappersformarna gärna dubbla, på en bricka. Pensla dem invändigt med chokladen och ställ in i kyl att stelna en stund. Tag ut dem och pensla dem en andra gång, var noga med kanten andra gången. Ställ formarna kallt i minst en timme. Lossa sedan formarna från pappret. Krossa marängerna lätt. Vispa grädden och smaksätt den med vaniljsockret. Vänd ner maränger och hallon i grädden. Fyll formarna med blandningen.
Bild:
Ann Lindberg

265,00 kr /kg

0,80 kr /st

356,79 kr /kg

69,00 kr /l

319,60 kr /kg

35,00 kr /kg