Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| sötsur sås | ||
| 1 krm | Chiliflakes | |
| 1 st | Lime | |
| 2 msk | Japansk soja | |
| 2 msk | Dadelsirap | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 2 msk | Vatten | |
| 1 st | Lök | |
| 400 g | Risnudlar, (2 dl) | |
| 65 g | Rödbetor Färsk, (1 st) | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 1 st | Koriander - färsk | |
| 1 st | Rispapper | |
| 1 st | Gul Paprika | |
| 1 st | Mynta - färsk | |
Blötlägg risnudlarna. Sätt på ugnen på 200 grader.
Pensla rispapper tills den blir mjuk. Skär grönsaker i stavar och peppra eventuellt. Stek risnudlar.
Lägg prydligt och rakt i rispappret och vik/rulla ihop. Lägg de på ett fat, rispappret klibbar ihop sig själv efter ett tag. Försäkra ställen som ska klistras ihop med lie extra vatten.
Baka i ugnen i 15 min.
Sås: Blanda ihop alla ingredienser.

42,02 kr /kg

88,78 kr /kg

217,27 kr /kg

30,00 kr /kg

149,72 kr /kg

19,95 kr /kg

209,50 kr /kg

269,50 kr /kg

79,26 kr /kg

88,67 kr /kg

269,50 kr /kg

1 355,36 kr /kg

296,67 kr /l

