Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Olivolja | |
200 g | Torskfilé Fryst | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Morötter | |
1 msk | Fisksås - Asiatisk | |
3 st | Potatis Fast | |
200 g | Laxfilé Fryst | |
300 ml | Krossade Tomater | |
6 dl | Vatten | |
2 msk | Vetemjöl | |
1 st | Fiskbuljong |
Finhacka löken. Skala och skär moroten i små tunna stavar. Lägg lök och morötter i en tjockbottnad gryta och tillsätt lite olja, och låt dem ta färg. Skala och tärna potatisen. Pudra med vetemjöl och tillsätt vattnet, en buljongtärning, fisksås, potatisen och de krossade tomaterna. Låt småkoka i ca 15 min. Lägg i fisk och grädden. Låt koka i ca 5-10 min, tills fisken och potatisen är färdig. Servera med bröd.