Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 st | Lagerblad | |
| 80 g | Morötter, (2 st) | |
| 400 g | Laxfilé Fryst | |
| 1,5 st | Rödlök | |
| 1 tsk | Cayennepeppar | |
| 1,5 msk | Skaldjursfond | |
| 0,25 g | Saffran | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 500 g | Passerade Tomater, (5 dl) | |
| 8 dl | Vatten | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 20 g | Dill - fryst | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
Skär löken i bitar. Finhacka vitlöken. Skär paprikan i små bitar. Skala och skär morot i bitar.
Fräs löken och vitlöken i lite olja. Tillsätt paprikan och morotsbitarna. Lägg resten av ingredienser i en kastrull utom fisk. Låt koka 15 minuter.
Skär fisken i bitar och låt koka med i soppan de sista 5 minutrarna. Smaka av med salt och cayennepeppar. Dekorera med dill.
Bild:
Katja Kristoferson

13,95 kr /kg

199,88 kr /kg

30,00 kr /kg

230,56 kr /l

35 900,00 kr /kg

39,74 kr /kg

56,90 kr /kg

279,00 kr /kg

217,27 kr /kg

3 737,50 kr /kg

31,95 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l