Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1,5 dl | Quinoa | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 2 msk | Tomatpuré | |
| 125 g | Mozzarellaost | |
| 0,5 tsk | Paprikakrydda | |
| 1 st | Basilika - färsk | |
| 1 dl | Svarta Linser | |
| 0,5 dl | Vispgrädde | |
| 30 g | Parmesanost | |
| 1 st | Finkrossade Tomater Basilika | |
| 1 st | Finkrossade Tomater Vitlök | |
Sätt ugnen på 175°c. Koka linser och quinoa enligt anvisning på paketen. Värm pastasås och tomatpuré i en kastrull. Rör i grädde, parmesan, paprikapulver, peppar och salt. Ta kastrullen från värmen och rör ner linser, quinoa och strimlad basilika. Skär tomaterna i halvor och rör ner hälften av dem i quinoan. Smörj en ugnsfast form och häll i quinoaröran. Lägg resterande tomathalvor ovanpå, och därefter mozzarellan skuren i skivor. Gratinera i 20-25 minuter.

101,90 kr /kg

99,80 kr /kg

135,60 kr /kg

179,67 kr /kg

163,90 kr /kg

69,00 kr /l

473,00 kr /kg

39,74 kr /kg

35,79 kr /kg

119,75 kr /kg

31,95 kr
