Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 msk | Tomatpuré | |
2 krm | Grillkrydda | |
1 dl | Majsolja | |
1 klyfta | Vitlök | |
1 krm | Salt | |
1 msk | Honung | |
3 msk | Japansk soja | |
800 g | Potatis | |
2 msk | Katrinplommonpure | |
0,5 kg | Revbensspjäll | |
1 krm | Svartpeppar |
Blanda alla ingredienser förutom köttet i en skål. Var inte snål med svartpeppar och grillkryddan. Skär revbensspjällen i lagom bitar och lägg dem i marinaden i några timmar, vänd dem då och då. Häll allt i en stekpåse och vänd påsen några gånger så att marinaden fördelar sig i påsen.
Lägg påsen på en långpanna och stick ett litet hål upptill. Stek i ugnen 175 ° tills köttet släpper benen- ca 70-80 minuter. Spara stekskyn och koka i en kastrull med lite grädde och servera med kokt potatis.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria