Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 msk | Smör | |
| 2 st | Citron | |
| 1 st | Sesamfrö | |
| 300 g | Laxfilé | |
| 1 dl | Olivolja, Extra Virgin | |
| 1 g | Färsk laxfilé | |
| 1 st | Basilika - färsk | |
| 400 g | Spaghetti | |
| 3 dl | Parmesanost | |
1 Citronpastan: Vispa ihop citronskal och -saft, olivolja, 2 dl av parmesanosten, basilika och persilja. Smaka av med salt och peppar. 2 Koka spagettin i lättsaltat vatten men häll av kokvattnet ett par minuter före den koktid som anges på förpackningen. 3 Pastan ska vara mjuk utanpå men ha en hård kärna i mitten. 4 Häll tillbaka spagettin i grytan och blanda i såsen och resterande (cirka 1 dl) parmesanost. Vänd runt minst en minut för att pastan ska ta smak av såsen. 5 Laxen: Skär laxen i kuber och vänd dem i sesamfrö. Stek laxen runtom på medelstark värme i smör. Krydda med flingsalt. 6 Strö laxkuberna över spagettin och servera tillsammans med resten av osten.

48,18 kr /kg

972,37 kr /kg

73,95 kr

258,00 kr /kg

179,67 kr /kg

38,13 kr /kg

473,00 kr /kg

137,90 kr /kg

1 Olivolja Delicato Extra Virgin
126,60 kr /l
