Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Renskav | ||
| 1 krm | Rosmarin - torkad | |
| 5 st | Enbär | |
| 140 g | Bacon Skivat | |
| 1 st | Gul lök | |
| 5 dl | Soyabaserad matlagning | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 msk | Kinesisk soja | |
| 100 g | Lingon Fryst | |
| 240 g | Renskav | |
Hetta upp lite olja i en stekpanna och lägg ner fryst renskav i pannan. Vänd på köttet emellanåt och riv med två gafflar köttet i strimlor. När renskaven börjar bli brynt lägg i bacon som du skurit i småbitar och stek tillsammans. Tillsätt hackad lök och fräs en stund med köttet. Tillsätt sedan 5 st lätt stötta enbär samt rosmarin och Soja-grädde. Tillsätt 1 msk kinesisk soja och rör ihop.
Servera med Potatismos gjord på sojamjölk och rårörda lingon (tina lingon och rör ihop med strösocker).
Smaklig måltid.

30,50 kr

107,02 kr /kg

19,67 kr /kg

75,80 kr /l

133,11 kr /kg

454,17 kr /kg

29,95 kr

34,50 kr

67,90 kr /l