Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Sallad | ||
| 75 g | Haricot Verts Fryst | |
| 75 g | Sparris Färsk | |
| 2 msk | Pinjenötter | |
| 6 st | Körsbärstomater | |
| 1 dl | Färsk bladspenat | |
| 2 st | Kycklingfile | |
| 4 msk | Basilika - färsk | |
| Dressing | ||
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 tsk | Äppelcidervinäger | |
| 1 tsk | Senap | |
Lägg kycklingbrösten i en kastrull med vatten, koka upp, sänk sedan värmen och låt sjuda i 8-10 minuter. Ta från kastrullen och låt svalna något. Ångkoka bönorna och sparrisknopparna tills de är mjälla men krispiga; fräscha upp i kallt vatten. Blanda bönorna och sparrisen med övriga salladsingredienser utom babybladen i en skål. Lägg ingredienserna till dressingen och 1 msk vatten i en burk med skruvlock och skaka om ordentligt. Skär upp kycklingen medan den är varm och tillsätt till salladen. Häll över dressingen och blanda runt så att den täcker. Servera i en stor salladskål och garnera med babyblad.

57,00 kr /kg

215,80 kr /kg

619,00 kr /kg

71,80 kr /kg

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

150,00 kr

26,95 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

75,90 kr /l

153,26 kr /kg
