Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Vattenmelon och fetaost | ||
40 g | Salladslök | |
1 dl | Cashewnötter Naturella | |
1 st | Koriander - färsk | |
1 st | Fänkål Färsk | |
400 g | Vattenmelon | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
40 g | Chilipeppar Röd | |
200 g | Fetaost | |
1 msk | Rödvinsvinäger | |
2 msk | Olivolja | |
Fisk | ||
2 krm | Svartpeppar | |
1 msk | Salt | |
1 msk | Strösocker | |
600 g | Laxfilé |
Gnid in laxen med salt, socker och peppar. Här är det viktigt med rätt mängd. Lägg fisken på ett fat med plastfilm och grava över natten. Skär snygga skivor före servering. Skär melonen i tärningar. Halvera sockerärtorna. Skiva fänkål, salladslök, koriander och chili. Blanda alla grönsakerna med cashewnötter, vinäger och olivola. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp och smula över featosten.
Bild:
Magnus Skoglöf
1 Vattenmelon Hel Liten Klass1
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt