Gå vidare till huvudinnehåll
Gravad lax med vattenmelon och fetaost
Hemmakock

Gravad lax med vattenmelon och fetaost

6 tEnkelt
592,45 kr
4 portioner 72,70 kr per portion
Gravad lax måste vara den bästa vardagsmaten. Den är ju bara att skiva upp.

Vattenmelon och fetaost
40 gSalladslök
1 dlCashewnötter Naturella
1 stKoriander - färsk
1 stFänkål Färsk
400 gVattenmelon
150 gSockerärta Färsk
40 gChilipeppar Röd
200 gFetaost
1 mskRödvinsvinäger
2 mskOlivolja
Fisk
2 krmSvartpeppar
1 mskSalt
1 mskStrösocker
600 gLaxfilé
Instruktioner
1

Gnid in laxen med salt, socker och peppar. Här är det viktigt med rätt mängd. Lägg fisken på ett fat med plastfilm och grava över natten. Skär snygga skivor före servering. Skär melonen i tärningar. Halvera sockerärtorna. Skiva fänkål, salladslök, koriander och chili. Blanda alla grönsakerna med cashewnötter, vinäger och olivola. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp och smula över featosten.

Bild:

Magnus Skoglöf