Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 tsk | Flingsalt | |
| 1 st | Purjolök | |
| 200 g | Körsbärstomater | |
| 5 dl | Kokosmjölk | |
| 1 msk | Hönsbuljong | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 750 g | Potatis Fast | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 600 g | Kycklingfile | |
| 1 msk | Curry | |
Skala och tärna poatisen och skiva purjolöken. Lägg potatisen och purjolöken i en kastrull med olja och fräs några minuter med curry tills potatisen och purjon mjuknar med inte får färg. Stek kycklingen i en stekpanna, ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg och lägg över den i kastrullen. Tillsätt kokosmjölken, kycklingbuljongen och smaka av med salt och peppar. Koka grytan på svag värme ca 15 minuter och lägg i tomaterna och koka ytterligare några minuter. Servera grytan med thaibasilika.

38,42 kr /kg

99,80 kr /kg

75,80 kr /l

3,99 kr /l

22,17 kr /kg

149,00 kr

167,80 kr /kg

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

31,95 kr
