Gå vidare till huvudinnehåll
Fruktsallad: Äpplen och päron med kanel
Hemmakock

Fruktsallad: Äpplen och päron med kanel

5 minEnkelt
40,90 kr
1 portion 11,75 kr per portion
Ibland är det gott med någon extra smaknyans till frukten vi äter. Genom att lägga till lite kanel och lime får vi både ett bra mellanmål som smakar gott och som är lätt att förbereda. Passar perfekt även som efterrätt till middagen. Glutenfritt, Mjölkfritt & Laktosfritt

1 stSvenska Äpplen
1 mskKanel
1 stPäron Conference
Instruktioner
1

Skär både äpplen och päron i små bitar.

2

Lägg den skurna frukten i t.ex. en 3L fryspåse.

3

Lägg till ca 2-3 kryddmått kanel i påsen.

4

Pressa 1/2 till 1 lime i påsen efter smak.

5

Knyt till toppen på påsen eller använd klämma och skaka tills all kanel har fördelats jämt över frukten.

6

Häll över blandade frukten i en skål och servera.

Bild:

Fredrik Ankarsköld