Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Kummin | |
| 1 msk | Honung Flytande | |
| 2 msk | Pesto Grön | |
| 600 g | Färsk kycklingfilé | |
| 320 g | Tortiglioni | |
| 0,5 tsk | Havssalt | |
| 4 st | Rödbetor Färsk | |
| 1 st | Gul lök | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 150 g | Getost, Chevre | |
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala rödbetorna och dela i kvartar och lägg på en plåt. Ringla över olivolja och havssalt.
Baka rödbetorna mitt i ugnen i ca 40 minuter.
Strimla kycklingen, skala och skiva löken, mortla kumminen.
Skär getosten i skivor. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
Värm en stekpanna med olivolja och fräs lök, kyckling och kummin.
Blanda i peston i kycklingfräset.
Blanda ihop pastan med kycklingfräset, ungsrostade rödbetorna och den skivade getosten.
Toppa med lite smulor från getosten, persilja, ringla över granatäppelsirape eller honung och krydda med nymalen svartpeppar.
Bild:
Barilla

547,50 kr /kg

39,95 kr

162,16 kr /kg

56,25 kr /kg

19,95 kr

19,67 kr /kg

239,67 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

111,90 kr /kg

131,29 kr /kg

1 014,71 kr /kg

