Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 st | Morötter | |
| 800 ml | Kokosmjölk | |
| 1 st | Persilja | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 2 dl | Röda Linser Torkade | |
| 4 dl | Vatten | |
| 0,5 msk | Curry | |
| 2 st | Grönsaksbuljong | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 300 g | Blomkål Färsk | |
| 1 st | Gul lök | |
| 3 klyfta | Vitlök | |
Fräs lök och morot mjukt i olja tillsammans med curryn och linserna. Rör om ordentligt under tiden så att smakerna kommer fram och inget bränns vid. Häll i kokosmjölk, buljongtärningar och vatten. Koka under lock i 10 min. Bryn blomkålen i buketter. Lägg dem i grytan och låt puttra ytterligare 5 min. Smaka av med salt och peppar och avsluta med att strö över hackad persilja.

13,95 kr /kg

75,80 kr /l

21,95 kr /st

41,88 kr /kg

38,95 kr

19,67 kr /kg

217,27 kr /kg

40,56 kr /l

31,95 kr

3,99 kr /l

34,50 kr