Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Viltskav | ||
| 1 st | Gul lök | |
| 480 g | Renskav | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| Krossad potatis | ||
| 1 msk | Smör | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 500 g | Potatis | |
| 2 krm | Salt | |
| Pepparrotscrème | ||
| 1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 2 msk | Pepparrot Färsk | |
| Till servering | ||
| 2 st | Vanliga morötter | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 300 g | Mjukt tunnbröd | |
Krossad potatis: Skala och koka all potatis mjuk i lättsaltat vatten.
Häll av vattnet och lägg hälften av potatisen åt sidan till morgondagens torsk. Förvara övertäckt i kylskåp.
Krossa den resterande potatisen med 1/2 dl crème fraiche och 1 msk smör.
Smaka av med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Pepparrotscrème: Skala och riv pepparroten och blanda med crème fraiche. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Skala morötterna och skölj gurkan. Skär allt i stavar.
Renskav: Skala och strimla löken.
Stek löken med viltskav i 1 msk smör i en het stekpanna tills lök och skav har fin färg, ca 5 min.
Krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar.
Fördela krossad potatis, viltskav och pepparrotscrème på tunnbröden. Rulla ihop och servera med grönsaksstavar.

19,67 kr /kg

454,17 kr /kg

69,90 kr /l

16,48 kr /kg

78,48 kr /kg

13,95 kr /kg

62,78 kr /kg

68,00 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

145,00 kr /kg