Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

Toast med krämig spenat, vitlök och parmesan

30 minEnkelt
160,85 kr
4 portioner10,68 kr per portion
En vegetarisk toast som passar perfekt som förrätt eller lättare lunch. Recept av Tina Nordström i samarbete med Findus.

2 klyftaVitlök Vanlig
2 krmSalt Fint
1 dlMatlagningsgrädde
450 gSpenat Hackad Fryst
1 tskOlivolja
4 stÄgg
30 gParmesanost
1 krmSvartpeppar
250 gLantbröd
Instruktioner
1

Fräs den tinade spenaten med olivolja och de krossade vitlöksklyftorna tills vätskan börjar koka in. Tillsätt grädde och låt det hela koka simmigt och krämigt. Dra åt sidan och smaka av med salt och svartpeppar. Rosta 4 brödskivor och lägg på spenaten, toppa med en rå äggula och riven parmesan.

Bild:

Findus