Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 3 dl | Vispgrädde | |
| 200 g | Färskost Naturell | |
| 100 g | Mörk Blockchoklad | |
| 4 st | Ägg | |
| 100 g | Smör | |
| 1 st | Sötmandel Spån | |
| 1 msk | Vaniljsocker | |
Bryn smöret gyllenbrunt. Smörj en form med lite av smöret. Låt smöret sen svalna en aning och tillsätt den mörka chokladen (72%) bruten i rutor/bitar. Vispa äggen och vaniljsockret fluffigt, minst fem minuter. Tillsätt osten, lite i omgångar och fortsätt vispningen. Rör försiktigt ned chokladsmöret med en slickepott och blanda väl. Häll smeten i springformen och strö över den flagade mandeln. Grädda i 200 grader i 15-20 minuter (den kortare tiden för mer kladdig kaka).
Servera med vispad grädde.

69,00 kr /l

122,50 kr /kg

265,00 kr /kg

4,20 kr /st

279,50 kr /kg

145,00 kr /kg

137,19 kr /kg