Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Färsfräs | ||
| 1 msk | Olivolja | |
| 0,5 st | Gul lök | |
| 3 msk | Tomatpuré | |
| 500 g | Nötfärs | |
| 2,5 tsk | Salt | |
| 2 dl | Vatten | |
| 100 g | Palsternacka | |
| 100 g | Vanliga morötter | |
| 0,75 dl | Basmatiris | |
| 1 msk | Sweet Chili | |
| 1 tsk | Svartpeppar Malen | |
| 1 msk | Basilika - torkad | |
| 3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| Tillbehör | ||
| 0,5 st | Romansallat | |
| 320 g | Tortilla Wrap | |
Tillbehör: Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen om du inte redan har färdigkokt.
Färsröra: Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och riv morot och palsternacka.
Värm olivolja i en panna och fräs lök, morot, palsternacka och nötfärsen tills färsen är genomstekt.
Tillsätt riset och fräs runt 2 min.
Salta och peppra och tillsätt tomatpuré, sweet chilisås, örtkrydda och vatten. Smaka av och krydda ev lite mer.
Tillbehör: Skölj romansalladen och lägg ett blad i varje tortillabröd och fyll på med köttfärsfräset. Vik ihop, ät och njut.
Bild:
Linnea Swärd

19,67 kr /kg

153,00 kr /kg

33,90 kr /kg

13,95 kr /kg

63,00 kr /l

105,28 kr /kg

49,84 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

119,75 kr /kg

29,17 kr /kg

59,95 kr /kg

34,50 kr

2 900,00 kr /kg

217,27 kr /kg