Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 st | Lime | |
1 st | Chilipeppar Röd | |
1 dl | Citron, ca 3 citroner | |
600 g | Torskfilé | |
1 tsk | Salt | |
1 st | Röd Paprika | |
1 st | Rödlök | |
1 st | Koriander - färsk |
Finhacka chili, rödlök, koriander och paprika och lägg i en skål.
Skär fisken i centimeterstora kuber och lägg dem i skålen. Pressa saften ur lime och citroner över och se till att fisken är helt täckt av vätska.
Låt dra i kylskåpet i 2–3 timmar. Smaka av med salt före servering.
Obs! Det går lika bra att göra receptet med annan vit fisk.
Bild:
Frida Wismar
42,02 kr /kg
198,00 kr /kg
48,18 kr /kg
149,88 kr /kg
56,90 kr /kg
30,00 kr /kg
179,67 kr /kg
33,25 kr /kg