Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Spenatplättar | ||
| 8 dl | Standardmjölk | |
| 2 msk | Smör | |
| 3,5 dl | Vetemjöl | |
| 250 g | Spenat Hackad Fryst | |
| 5 st | Ägg | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 1 tsk | Salt | |
| Tillbehör | ||
| 4 msk | Rårörda Lingon | |
Spenatplättar: Sätt ugnen på 100 grader. Vispa äggen tillsammans med hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och vispa tills smeten känns jämn.
Häll i resten av mjölken och lägg i spenaten. Smaka av med salt och blanda i rapsoljan. Låt svälla 5 minuter.
Stek plättar i en teflonpanna med lite smör och rapsolja. Förvara plättarna på ett fat i ugnen.
Servera spenatplättarna med rårörda lingon och ev lite keso.
Bild:
Nurlan Emir

13,97 kr /l

53,22 kr /kg

4,20 kr /st

87,80 kr /kg

145,00 kr /kg

8,98 kr /kg

40,56 kr /l

29,17 kr /kg

