Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 st | Ägg | |
400 g | Kalvfärs | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
0,4 st | Lantbröd | |
1 tsk | Salt | |
4 dl | Vispgrädde | |
1 msk | Smör |
Blanda kalvfärsen med äggulor, salt och peppar i en bunke. Rör ner grädden lite i taget tills du får en krämig färs. Låt den vila något. Mixa brödet med stavmixer till småsmulor och häll upp på en tallrik. Forma färsen till biffar och vänd ner dem i smulorna. Stek biffarna i smör på svag värme till de är gyllenbruna.
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla