Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,5 msk | Dijonsenap | |
2 msk | Kapris | |
450 g | Dinkel Hel | |
500 g | Fläskfile Färsk | |
1 tsk | Salt | |
0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsk | Timjan | |
0,5 dl | Gräslök - färsk | |
100 g | Färsk bladspenat | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 msk | Smör |
Skär bort hinnor från fläskfilén och skär den i skivor. Stek i smör och salta och peppra. Lägg biffarna i en liten gryta. Tillsätt crème fraiche, timjan och senap. Hacka gräslöken.
Låt puttra i ca 10-15 minuter under lock. Tillsätt kapris och gräslök samt spenat och dinkel. Rör om och låt allt bli varmt. Färdigt att servera.
Näringsinnehåll: Kcal: 445, Protein: 34g, Fett: 21g, Kolhydrater: 27g
Bild:
Susanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla