Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 4 msk | Pesto Grön | |
| 2 msk | Pinjenötter | |
| 25 g | Parmesanost | |
| 600 g | Torskfilé | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 1 krm | Salt | |
| 50 g | Prosciutto | |
Sätt ugnen på 200 grader.
Salta och peppra fisken runtom. Linda parmaskinka runt varje torskbit.
Placera fisken i en ugnsfast form. Klicka ut crème fraiche och pesto runt bitarna.
Riv över parmesanost och ställ in formen i ugnen cirka 15 minuter.
Strö över pinjenötter efter halva tiden. Servera med valfritt tillbehör och njut!
Bild:
Kerstin Eriksson

210,26 kr /kg

812,50 kr /kg

473,00 kr /kg

179,88 kr /kg

69,75 kr /l

499,38 kr /kg

1 014,71 kr /kg

29,17 kr /kg