Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,2 st | Gurka | |
90 g | Romansallat, (0,5 st) | |
0,5 st | Paprika | |
1 tsk | Citron | |
100 g | Laxfilé | |
0,5 st | Vanliga Tomater | |
80 g | Sparris Färsk |
Skär bort biten längst ner på sparrisen och koka dem i lättsaltat vatten 1-2 minuter. Skölj snabbt i kallt vatten så att kokningsprocessen stannar.
Stek laxen i en teflonpanna utan att tillsätta fett, salta och peppra.
Skär sallad, gurka, tomat, paprika i bitar och lägg på en tallrik. Lägg på laxen och den kokta sparrisen. Pressa citron över och krydda med valfria kryddor.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 238, Protein (g) 22, Kolhydrater (g) 7, Fett (g) 12
1 Laxfilé Fryst Lillängshamnen