Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1,5 msk | Paprikakrydda | |
| 4 st | Potatis | |
| 1 st | Köttbuljong | |
| 600 g | Högrev | |
| 2 st | Morötter | |
| 1 tsk | Spiskummin | |
| 1 st | Gul lök | |
| 1 st | Lagerblad | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 1,5 dl | Bulgur | |
| 0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
| 2 msk | Smör | |
| 1,2 dl | Vatten | |
| 1 tsk | Salt | |
Putsa köttet och skär i 1,5 cm stora bitar. Hacka lök och vitlök. Skala och skär morötter och potatis i bitar. Fräs lök, vitlök och kött i smör så att köttet får en stekyta.
Häll på vatten, buljongtärning, paprikapulver, spiskummin, lagerblad, salt och peppar. Låt koka ca 1 timme. Tillsätt tärnad potatis och morotsslantar. När dessa är mjuka tillsätter du bulgur. Servera med ett gott bröd.
Näringsvärde: Energi (kcal) 372, Protein (g) 32, Fett (g) 15, Kolhydrater (g) 25
Bild:
Susanna Livijn Wexell

24,39 kr /kg

149,17 kr /kg

13,95 kr /kg

19,67 kr /kg

217,27 kr /kg

106,00 kr /kg

863,51 kr /kg

3,99 kr /l

924,24 kr /kg

3 737,50 kr /kg

1 014,71 kr /kg

129,00 kr /kg

29,17 kr /kg


