Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tomatsås | ||
| 4 dl | Tomatjuice | |
| 1 msk | Tomatpuré | |
| 1 tsk | Torkad oregano | |
| 1 tsk | Strösocker | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 4 st | Färdiga pizzabottnar | |
| Topping | ||
| 0,5 dl | Soltorkade Tomater | |
| 2 dl | Blandade oliver | |
| 0,25 st | Oregano - färsk | |
| 100 g | Grillad paprika | |
| 400 g | Halloumi | |
Börja med tomatsåsen. Finhacka vitlök. Fräs vitlöken i olivolja i en kastrull. Häll i tomatjuice, oregano, tomatpuré, socker, salt och peppar. Låt allt sjuda i 15–20 minuter under omrörning. Ställ kastrullen åt sidan.
Sätt ugnen på 250°. Skiva paprika och halloumi.
Fördela såsen på pizzabottnarna men lämna kanten fri. Lägg på paprika, soltorkad tomat och oliver. Toppa med halloumi.
Grädda i 6-8 minuter för att få en riktigt krispig pizza med fin färg.
Toppa med oregano och servera direkt.

19,95 kr /l

176,09 kr /kg

225,48 kr /kg

307,31 kr /kg

26,95 kr /st

219,83 kr /kg

162,50 kr /kg

119,75 kr /kg

6 990,00 kr /kg

22,95 kr /kg

217,27 kr /kg

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l
