Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Citronsmör | ||
| 4 krm | Salt | |
| 100 g | Smör | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 st | Citron | |
| Sås | ||
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 4 krm | Torkad gurkmeja | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 dl | Vispgrädde | |
| 1 tsk | Citron | |
| 1 dl | Vatten | |
| 4 st | Kycklingfile | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 krm | Salt | |
Skär en djup ficka på långsidan i varje filé
CITRONSMÖR: Blanda samman ingredienserna. Fyll filéerna med hälften av citronsmöret.
SÅS: Riv skalet av citronen och koka samman ingredienserna till såsen. Låt koka 5-10 min utan lock så att den tjocknar något
Stek kycklingfiléerna i lite av citronsmöret. Salta och peppra.
Rör ner resterande citronsmör i såsen. Koka upp. Smaka av med salt och peppar.
Servera citronstekta smörfyllda filéer med sås och färsk nykokt spenatpasta.
Gott att servera till är sparris och små mini-tomater.

54,24 kr /kg

93,17 kr /l

161,08 kr /kg

29,17 kr /kg

145,00 kr /kg

34,50 kr

953,13 kr /kg