Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Kebab | ||
| 480 g | Renskav | |
| 1 st | Gul lök | |
| 2 tsk | Kinesisk soja | |
| 1 tsk | Sambal Oelek | |
| 0,5 st | Purjolök | |
| Sallad | ||
| 1 st | Rödlök | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 65 g | Ruccolasallat | |
| 2 st | Kvisttomater | |
| Tillbehör | ||
| 375 g | Mjukt tunnbröd | |
| Pepparrotscrème | ||
| 150 g | Yoghurt för Matlagning | |
| 125 g | Färskost Pepparrot | |
Renskav: Skala och finhacka den gula löken. Skölj och strimla purjolöken.
Hetta upp en stekpanna med lite olja eller smör. Stek löken tillsammans med renskavet. Köttet delas enklast i mindre bitar med hjälp av en träslev eller gaffel direkt i pannan. Krydda med soja, sambal och smaka av med salt och peppar när köttet har fått fin färg.
Pepparrotsklick: Blanda yoghurten med färskosten och smaka av med salt och peppar.
Sallad: Skölj tomat, gurka och ruccola. Skiva tomaterna och gurkan. Skala och skiva rödlöken tunt. Lägg upp allting på ett fat.
Värm tunnbröden någon minut i ugnen på 100 grader om du vill och fyll dem sedan med renskav, pepparrotsklick och sallad.

454,17 kr /kg

19,75 kr /kg

179,75 kr /kg

38,42 kr /kg

30,00 kr /kg

85,00 kr /kg

291,54 kr /kg

75,90 kr /kg

81,94 kr /kg

44,50 kr /kg

235,36 kr /kg

67,90 kr /l