Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
100 g | Rödbetor Konserverade | |
8 msk | Senap Grovkornig | |
200 g | Isterband | |
2 msk | Smör | |
2 msk | Vetemjöl | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 msk | Persilja - fryst | |
4 dl | Standardmjölk | |
1 tsk | Flingsalt | |
900 g | Potatis Fast |
Skala och koka potatisen. Låt denna svalna. Sätt ugnen på 200 grader.
Snitta isterbanden och lägg dem på bakplåtspappersförsedd plåt. Tillaga i ca 20 minuter.
Dela under tiden potatisen i stora tärningar och gör stuvningen: Smält smöret och pudra över mjölet. Rör om ordentligt. Tillsätt mjölken och koka upp under vispning. Låt småputtra i minst 5 minuter, eller tills isterbanden är färdiga. Salta och peppra. Vänd till sist ner potatis och persilja och låt allt bli genomvarmt.
Servera med grovkornig senap och rödbetor!
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria