Gå vidare till huvudinnehåll
Pappardelle med salsiccia, vitt vin och tomat

Pappardelle med salsiccia, vitt vin och tomat

30 minEnkelt
250,25 kr
4 portioner 52,97 kr per portion
Sida 46 i Mathems tidning

500 gPappardelle
2 dlMatlagningsvin Vitt
2 klyftaVitlök Vanlig
2 mskOlivolja
1 stPersilja - färsk
500 gSalsiccia
2 stVanliga Tomater
1 krmSalt
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 stChilipeppar Röd
30 gRiven Parmesanost
Instruktioner
1

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.

2

Ta bort skinnet från korvarna och mosa färsen. Bryn färsen på hög värme i olivolja några minuter i en stekpanna. Tillsätt vitlök och chili och bryn ytterligare någon minut.

3

Häll i tomater och vin och koka ihop ca 5 minuter.

4

Blanda med den nykokta pastan och vänd ner persilja. Smaka av med salt och peppar. Strö över rikligt med parmesan.