Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g | Pappardelle | |
2 dl | Matlagningsvin Vitt | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2 msk | Olivolja | |
1 st | Persilja - färsk | |
500 g | Salsiccia | |
2 st | Vanliga Tomater | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 st | Chilipeppar Röd | |
30 g | Riven Parmesanost |
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Ta bort skinnet från korvarna och mosa färsen. Bryn färsen på hög värme i olivolja några minuter i en stekpanna. Tillsätt vitlök och chili och bryn ytterligare någon minut.
Häll i tomater och vin och koka ihop ca 5 minuter.
Blanda med den nykokta pastan och vänd ner persilja. Smaka av med salt och peppar. Strö över rikligt med parmesan.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria