Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Kött | ||
| 1,5 msk | Matolja | |
| 500 g | Entrecote | |
| Yakiniku no tare | ||
| 3 msk | Mirin | |
| 2 tsk | Färsk ingefära | |
| 1 dl | Japansk soja | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 2 msk | Strösocker | |
| 1 msk | Purjolök | |
| 1,5 msk | Sesamfrö | |
Hacka purjolök, pressa vitlöksklyftorna och riv ingefäran. Blanda med resten av marinaden i en skål.
Skär entrecoten i tunna skivor. Lägg köttskivorna i Yakiniku no tare, så allt kött täcks av marinaden. Låt det stå minst 30 min.
Hetta upp matolja i en stekpanna och stek dem.
Servera med sallad och kokt ris.

508,00 kr /kg

273,00 kr /l

139,75 kr /kg

38,42 kr /kg

972,37 kr /kg

28,95 kr /l

296,67 kr /l

217,27 kr /kg

22,95 kr /kg