Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
100 g | Fetaost | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 klyfta | Vitlök | |
3 dl | Färska champinjoner | |
2 dl | Vispgrädde | |
1,5 msk | Basilika - färsk | |
3 dl | Vatten | |
1 msk | Tryffelolja | |
0,5 msk | Rosmarin - torkad | |
2 krm | Salt | |
2 krm | Svartpeppar | |
2 tsk | Olivolja | |
1 st | Gul lök | |
2 dl | Matlagningsvin Vitt |
Hacka lök och vitlök i fräs i lite olja.
Skiva champinjonerna och låt dem fräsa med i grytan tills de tar lite färg.
Späd med vatten, grädde, crème fraiche och vitt vin.
Smaka av med tryffelolja, salt och peppar.
Lägg i fårost, basilika och rosmarin och mixa sen soppan slät.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria