Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
125 g | Salladsmix | |
2 msk | Vitvinsvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt Fint | |
4 msk | Pesto Grön | |
1 dl | Parmesanost | |
200 g | Fusilli | |
2 msk | Olivolja | |
3 st | Kvisttomater | |
Grillat kalkonbröst | ||
1 krm | Salt Fint | |
2 msk | Citronjuice - råpressad | |
0,5 st | Färsk timjan | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Kalkonbröst | |
2 tsk | Olivolja |
Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Låt svalna så att den blir ljummen. Blanda den sedan med grönsakerna och peston. Smaka av med salt och peppar. Strö över parmesanosten.
Pensla kalkonbröst skivorna med lite olivolja och grilla 2 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar. Pressa över lite citronsaft och strö på lite plockad timjan.
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Svartpeppar Grovmalen 41g Kockens
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt