Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Dijoncrème | ||
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
4 msk | Dijonsenap | |
2 krm | Salt | |
2 tsk | Honung Flytande | |
Toast | ||
0,5 tsk | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsk | Olivolja | |
500 g | Entrecote | |
1 st | Rödlök | |
2 dl | Pepparrot Färsk | |
200 g | Surdegsbröd | |
200 g | Romansallat | |
4 st | Ägg |
Låt köttet vila en timme i rumstemperatur innan du börjar.
Skär salladen och skiva löken fint.
Salta och peppra köttet. Grilla köttet i grillpanna utan matfett ca två minuter på varje sida och låt vila tio minuter.
Droppa lite olivolja på brödet och stek eller grilla tills det fått lite färg.
Blanda ihop dijoncrèmen och bred på brödet.
Lägg på sallad och lök. Skär köttet i skivor och lägg ovanpå salladen. Riv pepparroten och lägg i en hög på köttet och toppa med äggula.
Bild:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria