Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 1 st | Rödlök | |
| 150 g | Fetaost | |
| 1 st | Granatäpple | |
| 70 g | Färsk bladspenat | |
| Sötpotatis | ||
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1,5 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Salt | |
| 900 g | Sötpotatis | |
| 1 kg | Fläskkotlett | |
| 1 msk | Smör | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 msk | Japansk soja | |
| 1 krm | Salt | |
Sätt ugnen på 150 grader. Putsa köttet fritt från senor och hinnor. Salta och peppra. Stek i smör så att steken får färg runt om. Lägg i en form och häll på soja. Stek i 1,5 timmar. Låt vila under folie. Använd skyn som sås.
Sötpotatis: Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva potatisen. Blanda med olja, salt och peppar. Lägg i en ugnsform och gratinera i ca 25 minuter eller tills de fått lite färg.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 473,0
Protein (g) 41,2
Fett (g) 21,5
Kolhydrater (g) 26,8
Bild:
Linnea Swärd

30,00 kr /kg

159,67 kr /kg

59,80 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

39,86 kr /kg

114,27 kr /kg

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg

145,00 kr /kg

296,67 kr /l