Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar | |
2 msk | Olivolja | |
1 tsk | Flingsalt | |
75 g | Parmesanost | |
50 g | Smör | |
1 st | Svenska Äpplen | |
1 st | Dill - färsk | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
50 g | Hasselnötter | |
1 kg | Rotselleri |
Värm ugnen till 200 grader.
Skala rotsellerin och skär den i bitar. Skala och riv vitlök. Blanda rotselleribitarna med vitlök, olja, flingsalt och svartpeppar i en stor ugnsfast form. Rosta mitt i ugnen i ca 30 min.
Tärna äpplet och riv parmesanost. Bryn smöret i en kastrull.
Lägg upp den rostade rotsellerin på ett fat. Ringla brynt smör över och toppa med tärnat äpple, riven parmesanost, rostade hasselnötter och dillvippor.
Bild:
Roland Persson
485,00 kr /kg
132,67 kr /l
167,80 kr /kg
446,33 kr /kg
125,00 kr /kg
42,50 kr /kg
847,50 kr /kg
199,09 kr /kg
212,50 kr /kg
29,95 kr /kg