Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 tsk | Flingsalt | |
| 75 g | Parmesanost | |
| 50 g | Smör | |
| 1 st | Svenska Äpplen | |
| 1 st | Dill - färsk | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 50 g | Hasselnötter | |
| 1 kg | Rotselleri | |
Värm ugnen till 200 grader.
Skala rotsellerin och skär den i bitar. Skala och riv vitlök. Blanda rotselleribitarna med vitlök, olja, flingsalt och svartpeppar i en stor ugnsfast form. Rosta mitt i ugnen i ca 30 min.
Tärna äpplet och riv parmesanost. Bryn smöret i en kastrull.
Lägg upp den rostade rotsellerin på ett fat. Ringla brynt smör över och toppa med tärnat äpple, riven parmesanost, rostade hasselnötter och dillvippor.
Bild:
Roland Persson

473,00 kr /kg

24,95 kr /kg

697,50 kr /kg

283,33 kr /kg

53,90 kr /kg

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

167,80 kr /kg

145,00 kr /kg

217,27 kr /kg