Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 klyfta | Vitlök Färsk | |
| 2 st | Gul lök | |
| 2 st | Vanliga morötter | |
| 2 dl | Matlagningsgrädde | |
| 2 st | Vanliga Tomater | |
| 700 g | Kikärtor | |
| 2 tsk | Garam Masala | |
| 3 dl | Långkornigt Ris | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 3 msk | Rapsolja | |
Värm oljan i en tjockbottnad gryta. Lägg i garam masala (eller en egen blandning med t.ex. chili, koriander, kummin, gurkmeja och svarta sesamfrön), och fräs en liten stund. Hacka löken, vitlök och tomater. Riv morötterna och skär paprikan i mellanstora bitar. Lägg först i löken i grytan och låt den bli mjuk, sedan vitlök och efter någon minut resen av grönsakerna utom kikärtorna. Låt den fräsa ca 5-10 minuter, tillsätt lite vatten vid behov. Lägg sedan i kikärtorna, slå av en av burkarna i ett durkslag och behåll vattnet från den andra. Häll i grädden. Låt puttra ca 5 minuter, eller tills kikärtorna är mjuka. Servera med ris.

189,50 kr /kg

19,67 kr /kg

13,95 kr /kg

53,90 kr /l

73,90 kr /kg

50,00 kr /kg

1 150,00 kr /kg

83,90 kr /kg

209,50 kr /kg

40,56 kr /l

