Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Topping | ||
| 25 g | Grana Padano | |
| 4 st | Ägg | |
| 0,5 st | Persilja - färsk | |
| Carbonara | ||
| 1,5 dl | Vispgrädde | |
| 400 g | Spaghetti | |
| 2 st | Ägg | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 280 g | Bacon Skivat | |
| 75 g | Grana Padano | |
| 1 krm | Salt | |
| Tillbehör | ||
| 65 g | Salladsmix | |
Carbonara: Koka upp saltat vatten till pastan.
Skala och riv vitlök. Strimla baconet.
Riv osten och blanda med äggulor och grädde.
Stek baconet knaprigt i en panna utan fett. Tillsätt vitlöken och fräs ihop.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Häll av pastavattnet och häll tillbaka pastan i kastrullen, vänd ner äggblandningen och det stekta baconet. Rör runt ordentligt på svag värme. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp pastan på tallrikar.
Topping: Toppa pastan med äggulor, finhackad persilja och finriven grana padano. Servera tillsammans med salladsmix.
Näringsvärde: 768 kcal, 35 g protein, 36 g fett, 74 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir

317,50 kr /kg

4,20 kr /st

21,95 kr /st

34,50 kr

1 Pasta Spaghetti Casa Di Luca
38,13 kr /kg

102,26 kr /kg

1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
179,67 kr /kg

1 014,71 kr /kg

217,27 kr /kg

29,17 kr /kg
