Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Dekoration | ||
| 1 msk | Strössel | |
| Frosting | ||
| 60 g | Smör | |
| 100 g | Färskost Naturell | |
| 2 tsk | Vaniljsocker | |
| 0,5 tsk | Hushållsfärg Röd | |
| 2 msk | Citron | |
| 300 g | Florsocker | |
| Smet | ||
| 2 st | Ägg | |
| 2,5 dl | Vetemjöl | |
| 1,5 dl | Strösocker | |
| 1,5 msk | Kakao | |
| 50 g | Mörk chokladkaka | |
| 0,5 tsk | Bakpulver | |
| 125 g | Smör | |
Sätt ugnen på 175 grader.
Frosting: vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt. Vispa i färskost och färga med karamellfärg.
Muffins: blanda mjöl, bakpulver och kakao i en bunke.
Tillsätt smör, socker och ägg och vispa smeten slät.
Klicka smeten i formar och tryck ner en liten bit mörk choklad i varje.
Grädda i 15-20 min i 175 grader. Låt dem svalna.
Spritsa frosting på varje cupcake och dekorera ev med strössel.
Bild:
Maddzan Lindblad

191,25 kr /kg

122,50 kr /kg

831,67 kr /l

54,24 kr /kg

4,20 kr /st

249,75 kr /kg

43,95 kr

129,00 kr /kg

137,19 kr /kg

35,00 kr /kg

8,98 kr /kg

22,50 kr /kg

77,78 kr /kg


