Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
150 g | Riven Ost | |
500 g | Nötfärs | |
230 g | Tacosås | |
3 dl | Gräddfil | |
320 g | Tortilla | |
Från ditt skafferi | ||
1 msk | Olivolja | |
2 tsk | Paprikakrydda | |
2 tsk | Spiskummin | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsk | Salt | |
0,5 dl | Vatten |
Värm ugnen till 175 grader.
Bryn färsen i olja i en varm stekpanna. Krydda med spiskummin, paprikapulver, salt och peppar. Tillsätt vatten och låt det koka in.
Lägg ut hälften av tortillabröden på en skärbräda och fördela ett jämt lager av ½ burk tacosås på bröden. Fördela färsen ovanpå och strö över riven ost. Lägg de resterande bröden ovanpå och tryck ihop.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek varje quesadillas ca 2 min/sida så att de blir fint gyllene. Förvara dem i ugnen medan du gör resterande quesadillas.
Skär varje quesadillas i fyra bitar. Lägg upp på ett fat och servera med gräddfil, tacosås och gärna en sallad.
Bild:
Nurlan Emir
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt