Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 600 g | Kassler | |
| 1 msk | Olivolja | |
| Potatissallad | ||
| 100 g | Solroskärnor Rostade | |
| 800 g | Potatis Fast | |
| 1 msk | Vit balsamvinäger | |
| 70 g | Färsk bladspenat | |
| 0,5 st | Persilja - färsk | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 0,5 st | Purjolök | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 0,5 st | Basilika - färsk | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 2 msk | Olivolja | |
| Sås | ||
| 2 tsk | Citron | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
| 1 tsk | Honung Flytande | |
| 2 krm | Salt | |
Potatissallad: Tvätta potatisen. Dela den på mitten och koka i saltat vatten.
Skölj och strimla purjolöken. Skölj och kärna ur gurkan. Skär den i halvmånar. Skölj och dela tomaterna på mitten. Skölj spenaten. Skölj och finhacka basilika och persilja. Lägg alla grönsaker i en skål och ställ åt sidan.
Sås: Blanda yoghurten med lite honung, citronsaft och smaka av med salt och peppar. Ställ kallt till servering.
Häll av potatisvattnet och låt potatisen svalna lite.
Tillbehör: Skär kasslern i skivor. Hetta upp en stekpanna med lite olja och stek kasslerbitarna gyllenbruna.
Potatissallad: Blanda potatisen med salladen och tillsätt vit balsamvinäger, olivolja, salt och peppar. Servera den stekta kasslern med örtig potatissallad och len yoghurtsås.
Näringsvärde: 604 KCAL 43 G PROTEIN 28 G FETT 42 G KOLHYDRATER
Bild:
Linnea Swärd

124,92 kr /kg

97,50 kr /kg

24,39 kr /kg

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

21,95 kr /st

1 Cocktailtomater på Kvist Klass1
81,90 kr /kg

38,42 kr /kg

179,67 kr /kg

96,11 kr /kg

48,18 kr /kg

44,50 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

187,80 kr /l

1 014,71 kr /kg

29,17 kr /kg

111,90 kr /kg