Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 750 g | Oxfilé | |
| 800 g | Potatis | |
| 50 g | Smör | |
| 4 msk | Rapsolja | |
| 2 st | Ägg | |
| 2 st | Gul lök | |
Skala potatisen och skär den i centimeterstora tärningar. Råstek potatistärningarna i hälften av oljan och smöret i en stor stekpanna. Ställ åt sidan och håll potatisen varm. Skär köttet i lika stora tärningar som poatisen och skala och finhacka löken. Fräs resten av oljan och smöret i stekpannan.Lägg i köttet och sedan löken. Rör inte om direkt utan låt köttet och löken vara tills pannan har fått upp värmen igen. Först då rör du om hastigt - då blir allt perfekt stekt. Salta och peppra. Servera direkt som här med en äggula i snapsglas.
Bild:
Martin Löf

1 131,82 kr /kg

15,48 kr /kg

4,20 kr /st

19,67 kr /kg

145,00 kr /kg

1 Rapsolja Kallpressad EKO/KRAV
99,90 kr /l


