Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Kyckling | ||
| 0,5 dl | Olivolja | |
| 700 g | Kycklinglårfile | |
| 2 msk | Paprikakrydda | |
| 1 msk | Timjan - torkad | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 msk | Torkad oregano | |
| Quinoasallad | ||
| 3 msk | Olivolja | |
| 1 msk | Vinäger | |
| 65 g | Ruccolasallat | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 1 st | Avokado | |
| 250 g | Quinoa | |
| 350 g | Svarta Bönor | |
| 1 st | Grönsaksbuljong | |
| Örtsås | ||
| 0,5 tsk | Honung Flytande | |
| 1,5 dl | Gräddfil | |
| 1 tsk | Timjan - torkad | |
Kyckling: Värm ugnen till 225 grader.
Blanda ihop kryddor och 1 tsk salt, 1 krm svartpeppar och olja i en bunke. Pressa i vitlöksklyftan och lägg ner kycklingbitarna. Blanda om ordentligt och fördela sedan kycklingen i en stor ugnsfast form.
Stek kycklingen i mitten av ugnen i ca 30min. Rör om ett par gånger.
Quinoa: Koka quinoan enligt förpackningens instruktioner, men tillsätt också en buljongtärning i vattnet.
Blanda olja, vinäger, hackad lök, salt och peppar.
Häll det över bönorna, rör om och låt gärna stå och dra en stund.
Skär avokadon i bitar och blanda ner bönor, ruccola och kokt quinoa.
Gräddfilssås: Rör ihop gräddfil, timjan och honung. Smaka av med salt och peppar.
Servera kycklingen med quinoasalladen och örtsåsen.

161,08 kr /kg

75,90 kr /l

291,54 kr /kg

30,00 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

101,90 kr /kg

84,78 kr /kg

53,17 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

31,95 kr

1 933,33 kr /kg

217,27 kr /kg

6 000,00 kr /kg

3,99 kr /l

111,90 kr /kg