Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tomatsallad | ||
| 1 krm | Salt | |
| 2 tsk | Olivolja | |
| 0,5 tsk | Basilika - torkad | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 tsk | Balsamvinäger | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| Kyckling | ||
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 msk | Smör | |
| 1 krm | Salt | |
| 600 g | Kyckling Minutfilé | |
| 1 tsk | Rosmarin - torkad | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| Potatisgratäng | ||
| 800 g | Potatisgratäng | |
Värm ugnen till 200 grader.
Tillaga potatisgratängen enligt anvisning på förpackningen.
Tomatsallad: Skölj och halvera tomaterna och lägg i en skål. Tillsätt olja, balsamvinäger och basilika. Smaka av med lite salt och peppar.
Kyckling: Krydda kycklingfiléerna med rosmarin, salt och peppar. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och bryn filéerna ca 3 min på båda sidor på medelhög värme. Sänk värmen och låt de bli klara i pannan.
Servera kycklingen tillsammans med potatisgratäng och tomatsallad.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

143,80 kr /kg

160,83 kr /kg

34,94 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

33,95 kr

34,50 kr

131,90 kr /l

145,00 kr /kg

29,95 kr