Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 2 dl | Växtbaserad Visp | |
| 2 dl | Hallonsylt | |
| Pannkakor | ||
| 2,5 dl | Vetemjöl | |
| 25 g | Margarin Mjölkfritt | |
| 1,5 dl | Mineralvatten | |
| 3 st | Ägg | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 4 dl | Havredryck Naturell | |
| 1 msk | Vaniljsocker | |
Pannkakor: Blanda vetemjöl, vaniljsocker och salt i en bunke. Vispa ner havredrycken lite i taget och vispa ordentligt så att smeten inte klumpar sig.
Tillsätt ett ägg i taget i smeten och låt smeten vila i ca 20 min i kylen.
Tillbehör: Vispa upp havregrädden i en vid skål, förvara sedan i kylen till servering.
Pannkakor: Vispa ner det kalla mineralvattnet i pannkakssmeten.
Stek pannkakorna i en klick mjölkfritt margarin.
Servera pannkakorna med den uppvispade havregrädden och hallonsylt.
Bild:
Nurlan Emir

86,00 kr /l

36,50 kr

51,90 kr /kg

16,52 kr /l

4,20 kr /st

19,95 kr /l

8,98 kr /kg

29,17 kr /kg

137,19 kr /kg