Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering | ||
2 dl | Gräddfil | |
1 st | Koriander - färsk | |
300 g | Tortilla | |
1 st | Lime | |
Kycklingfyllning | ||
6 st | Paprika | |
1 tsk | Salt | |
4 msk | Vitlökspulver | |
8 msk | Olivolja | |
4 msk | Chilipulver | |
4 st | Rödlök | |
4 msk | Spiskummin | |
4 msk | Torkad oregano | |
0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
4 msk | Paprikakrydda | |
400 g | Färsk kycklingfilé | |
800 g | Krossade Tomater |
Skär kycklingen i lagom stora bitar. Skiva lök och paprika (välj gärna paprika i flera olika färger) tunt.
Lägg kyckling, lök och paprika i en djup ugnsform, ringla över olivolja, strö över kryddor och blanda väl. Baka i ugn i 10 minuter.
Tillsätt sedan Mutti Polpa Datterini till blandningen i formen, krydda med salt och peppar, täck med folie och grädda i ytterligare 25 minuter.
Servera med lite tortillabröd, gräddfil, skivad färsk lime och garnera med koriander på toppen.
Bild:
Mutti
53,17 kr /l
134,75 kr /kg
51,56 kr /kg
63,30 kr /kg
52,14 kr /kg
34,75 kr /kg
160,00 kr /kg
37,18 kr /kg
33,25 kr /kg
672,45 kr /kg
114,60 kr /l
779,27 kr /kg
924,24 kr /kg
6 990,00 kr /kg
969,12 kr /kg
863,51 kr /kg