Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 3 dl | Jasminris | |
| 100 g | Fetaost | |
| 100 g | Lufttorkad Skinka | |
| 1 tsk | Paprikakrydda | |
| 1 st | Gul lök | |
| 1 msk | Balsamvinäger | |
| 400 g | Butternutpumpa | |
| 1 tsk | Timjan - torkad | |
| 3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 400 g | Hela Tomater Konserverade | |
| 1 krm | Chilipulver | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 5 dl | Röda Linser Förkokta | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 krm | Salt | |
Hacka lök och vitlök. Skär bort den hårda kanten på pancettan och skär den i små bitar. Stek lök, vitlök och pancetta i olivolja.
Skala och skär pumpan i små tärningar och tillsätt dessa. När löken är mjuk lägger du i pumpa, tomater och linser. Krydda med salt, peppar, balsamvinäger, timjan, paprika, chili. Smula över fetaost och servera med ris.
Näringsvärde: Energi (kcal) 476,5, Protein (g) 26,4, Fett (g) 13,6, Kolhydrater (g) 57,8
Bild:
Linnea Swärd

159,67 kr /kg

379,50 kr /kg

19,75 kr /kg

26,08 kr /kg

48,75 kr /kg

84,78 kr /kg

38,50 kr /kg

863,51 kr /kg

131,90 kr /l

2 263,33 kr /kg

217,27 kr /kg

779,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

1 014,71 kr /kg

29,17 kr /kg