Gå vidare till huvudinnehåll
Pepparbiff med basilika- och potatispuré

Pepparbiff med basilika- och potatispuré

30 minEnkelt
556,10 kr
4 portioner 83,48 kr per portion
Pepparbiff med basilika- och potatispuré

0,5 dlParmesanost
1 kgPotatis Fast
600 gRyggbiff
2 mskSmör
2 mskPasta Basilico Krydda
1 tskSalt
0,5 stPersilja - färsk
200 gKörsbärstomater
1 stCitron
1 dlOlivolja
1 mskTriple Pepper
4 klyftaVitlök
3 dlMellanmjölk
Instruktioner
1

Tillagning av potatispuré:

Mosa den kokta potatisen med en slev eller gaffel. Blanda mjölk i en kastrull med olja, smör och salt. Värm mjölkblandningen, blanda ner den i potatisen och avsluta med att tillsätta Pasta Basilico.

Tillagning av pepparbiff:

Häll ut Triple Pepper på ett litet fat. Rulla kanterna på varje köttskiva i pepparblandningen och salta.

Värm olja i en stekpanna, bryn köttet på medelstark värme ca 2-3 minuter per sida. Lägg köttet att vila på ett varmt serveringsfat.

Häll olja, vitlök, tomater och citronjuice i stekpannan och låt det koka ihop. Lägg tomatblandningen på köttet, toppa med persilja och servera.