Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 0,5 dl | Parmesanost | |
| 1 kg | Potatis Fast | |
| 600 g | Ryggbiff | |
| 2 msk | Smör | |
| 2 msk | Pasta Basilico Krydda | |
| 1 tsk | Salt | |
| 0,5 st | Persilja - färsk | |
| 200 g | Körsbärstomater | |
| 1 st | Citron | |
| 1 dl | Olivolja | |
| 1 msk | Triple Pepper | |
| 4 klyfta | Vitlök | |
| 3 dl | Mellanmjölk | |
Tillagning av potatispuré:
Mosa den kokta potatisen med en slev eller gaffel. Blanda mjölk i en kastrull med olja, smör och salt. Värm mjölkblandningen, blanda ner den i potatisen och avsluta med att tillsätta Pasta Basilico.
Tillagning av pepparbiff:
Häll ut Triple Pepper på ett litet fat. Rulla kanterna på varje köttskiva i pepparblandningen och salta.
Värm olja i en stekpanna, bryn köttet på medelstark värme ca 2-3 minuter per sida. Lägg köttet att vila på ett varmt serveringsfat.
Häll olja, vitlök, tomater och citronjuice i stekpannan och låt det koka ihop. Lägg tomatblandningen på köttet, toppa med persilja och servera.

473,00 kr /kg

24,39 kr /kg

339,36 kr /kg

776,67 kr /kg

21,95 kr /st

143,80 kr /kg

54,24 kr /kg

812,79 kr /kg

217,27 kr /kg

13,30 kr /l

129,00 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l