Chorizo i brioche med pico de gallo
Mari Bergman

Chorizo i brioche med pico de gallo

30 minEnkelt
235,60 kr
4 portioner44,40 kr per portion
Pico de gallo är en mexikansk tomatsalsa med chili som du svänger ihop i ett nafs. I den här varianten har vi även i koriander och lime, vilket bli supergott tillsammans med chorizon och avokadon.

Korv med bröd
600 gChorizo
6 stKorvbröd
Pico de gallo
250 gKörsbärstomater
1 krmSvartpeppar Malen
1 stLime
0,5 stRödlök
1 stOlivolja
1 stAvokado
1 stChilipeppar Röd
1 stKoriander - färsk
1 krmSalt Fint
1 klyftaVitlök Vanlig
Instruktioner
1

Pico de gallo: Finhacka körsbärstomaterna och chilipepparn. Skala och finhacka rödlök och vitlök. Finhacka koriandern. Blanda i en skål och tillsätt limeskal, limesaft och olja. Smaka av med salt och peppar. Blanda om ordentligt.

2

Tärna avokadon smått och lägg i en skål.

3

Korv med bröd: Stek korven i en panna eller grilla på en utegrill.

4

Värm bröden i ugnen enligt anvisning på förpackningen.

5

Toppa korven med pico de gallo och avokadotärningar.

Bild:

Nurlan Emir